Case study filter

Transforming and modernising legal offices

When it came to fitting out 45,000 square feet of the prestigious new Cambridge headquarters of major UK law firm, Mills & Reeve, we worked with architects Mansfield Monk to move away from traditional law firm office design to create a fresh, new, open plan concept.

Designed to allow people to communicate better, we produced open plan workspaces on four of the six floors, with the top floor dedicated to a reception area, client meeting suites, kitchen, and a restaurant with stunning views over Cambridge.

We installed state-of-the-art AV equipment in all meeting rooms, laying over  over 50km of data cabling, and kept staff up to date throughout the project by handing out weekly photographs showing where we were up to.

The project transformed the interior of New Botanic House, and achieved a Gold SKA rating thanks to the use of sustainable materials. It now houses more than 300 employees.

Project features

  • Location Cambridge More
  • Sector Legal More
  • Size 45,000 sq ft More
  • Project type Office fit out
  • Environmental Ska Gold

Key contacts

Contact us

Thank you for contacting Overbury

One of our team will be in touch regarding your query shortly. While you wait for us to respond you can find out more about Overbury through the links below:

Who we are
Overbury FAQs
Our Approach
Case Studies
Clients
Our offices

Case study filter

Case study filter

Latest case studies

View all case studies