Case study filter

We refurbished GARP's UK headquarters over an eight week period, providing a modern and bright space for their staff to tackle the future of global risk.

Risk-free reception

GARP's reception welcomes staff and clients with a modern yet sophisticated entrance space. Two-tone slate tiles define a sense of space in the waiting area, while hidden storage is integrated into the wall cabinets.

The hanging blue ceiling rafters also not only reflect their brand, but also minimise noise transfer into the open plan work spaces and client meeting suite.

Refurbishing a classic

Exposed bricks create a centrepiece for the office space and reflect the heritage exterior of the original building. Although access was a challenge due to the building's courtyard location, and the building remained occupied throughout the refurbishment, we were able to do heavy movements and logistics after-hours to minimise disruption to tenants and neighbours.

We re-developed the ventilation system to run through the floor void, which eliminated the need for overhead ventilation bulkheads. This not only saved the client money, but also opened up the space to provide more natural light and height - creating a better overall workplace experience.

Meeting expectations

Situated next to the reception area, GARP's meeting and offices suites feature floor-to-ceiling glass walls. For added privacy and visual accentuation, the glass has been treated with blue zig-zag decals, visually linking them to the ceiling rafts used in the reception space.

Contact us

Thank you for contacting Overbury

One of our team will be in touch regarding your query shortly. While you wait for us to respond you can find out more about Overbury through the links below:

Who we are
Overbury FAQs
Our Approach
Case Studies
Clients
Our offices

Case study filter

Case study filter

Latest case studies

View all case studies