Stunning offices for cutting-edge researchers

We've worked with AstraZeneca to fit out a number of offices and laboratories across the UK for this pharmaceutical and research powerhouse. Take a quick look at our refurbishment of their Cambridge office, home to over 400 employees.

Cambridge

40,000 sq ft

BCO Innovation Award Winner


The 40,000 sq ft space was designed as a new mobile working environment prototype. It features large collaborative spaces, social interaction zones with large tables and team-based 'neighbourhoods'. Together, these all promote an open and collaborative culture for a mobile workforce.

Astra Zeneca collaborative workspace fit out
Astra Zeneca interaction zone
Astra Zeneca team breakout space fit out

The space also includes different sized meeting areas and rooms, including phone booths and meeting pods for focused work and confidential meetings.

Working closely with the interior designers to value engineer the project, we made sure we stayed within budget, while also arranging bespoke joinery installations.

Being located in a leafy campus-style office facility in Cambridge, we helped them maximise the available natural light by positioning casual working and collaborative areas close to the floor-to-ceiling windows. A clever trick of using natural, green fabrics helps link the space to the woodlands outside, boosting employee wellbeing through creating a biophilic connection.

The results speak for themselves, resulting in the project winning a BCO Midlands Innovation award.

Astra Zeneca office pod fit out
Astra Zeneca office refurbishment

Explore another project